Ekm

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz.

Haz

Eyyübiye İlçemizde ikincisi düzenlenen okullar arası bahar şenlikleri kapsamında 5 farklı alandan 4 alanda şampiyon olma başarısı gösteren okulumuz öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyoruz ayrıca göstermiş olduğu üstün çaba ve gayretleriyle bu başarının mimarı olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Tufan GÜLLER hocamıza teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz 8/A Sınıfı Öğrencisi Salih ÖZBAY a Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen tablet bilgisayarı okul müdürümüz İbrahim Halil Cindoğlu tarafından takdim edilmiştir.Öğrencimizin bilgisayarını iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

Nis

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim ve Sanat Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından düzenlenen 23 Nisan gezisine 3/A sınıfı öğrencilerimizle katılım sağladık.

Kas

Ebediyete intikalinin 84, yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ü saygı , minnet ve özlemle anıyoruz.

Nis

Ramazan ayının verdiği mutluluk ve son günlerini yaşamanın hüznü içerisindeyken, aynı zamanda da bayrama kavuşmanın verdiği sevinç duygularını hep bir arada yaşadığımız şu günlerde okulumuz öğrencileri tarafından ramazan şenlikleri programı gerçekleştirilmiştir. Katkılarından ve emeklerinden dolayı din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Elif Esra SEÇOĞULLARI' na ve katılım sağlayan öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN!

HOŞÇA KAL YA ŞEHRİ RAMAZAN!

Şbt

Okulumuzda 7. ve 8. sınıflarda ergenlik dönemi ve bu dönemde temizlik ve hijyen alışkanlığı geliştirme konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılı mevsimlik tarım işçileri ile ilgili yapılacak iş ve işlemler hususunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Ara

İl milli eğitim müdürümüz Sayın Fevzi KURT hem incelemelerde bulunmak hem de başarılarından dolayı öğrencimiz Halil GÜNEŞ'i tebrik etmek amacıyla okulumuza ziyaret gerçekleştirmiştir.

Kas

Değerler eğitimi projesi kapsamında kasım ayı değerlerimiz olan 'Sorumluluk ve Arkadaşlık' konulu sınıf içi/dışı etkinliklerimiz düzenlenmiştir. Bu kapsamda ortaokul kademesinde 'sorumluluk' konulu komposizyon yarışması düzenlenmiş olup birinciler ödüllendirilmiştir. Aynı zamanda okul ve sınıf panolarımız yenilenmiş olup değerlerimiz ile ilgili veli mektubu etkinliğimiz düzenlenmiştir.

Emeği geçen Rehberlik Öğretmenimiz Emre GÜL, Türkçe öğretmenimiz Tayyibe DOĞAN ve Sınıf öğretmenimiz Özlem BAVLAS' a aynı zamanda öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Günbalı İlk/Ortaokulu olarak 'Yeşil Urfa' projesi kapsamında okulumuz bahçesine zeytin ağaçları diktik.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize aynı zamanda fidanlarımızı temin etmemize yardımcı olan Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü kutlama programımız okul müdürümüz Mustafa ELDEN'in tebrik ve açılış konuşmaları, okulumuz öğretmenlerinden Dilek TOKSÖZ'ün öğrencilerle birlikte hazırlamış olduğu etkinliklerle gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÜLKEMİZİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE YARINLARA IŞIK YAKMAK İÇİN FEDAKARCA ÇALIŞAN EMEK VEREN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...