Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından bütün sınıf öğrencilerine ´Ben Temizim Okulum Temiz´ projesi hakkında  bilgilendirmeler yapıldı. El,yüz,göz,ayak,diş,tuvalet bütün vücut ve çevre temizliğinin önemine değinildi. Temizlik alışkanlığı geliştirmek ve vücut temizliğinin hastalıklardan korunmak için çok önemli bir faktör olduğuna değinildi. Aynı zamanda okul rehberlik panosu ve okul panoları temizlik ve hijyen konulu afiş ve sloganlarla süslendi.

Emeklerinden dolayı Okul Rehberlik Öğretmenimiz Emre GÜL´e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından çocukluktan erişkinliğe geçiş aşaması; hızlı bir büyüme, gelişme ve olgunlaşma dönemi olan ergenlik dönemi sunumu gerçekleştirilmiştir. Ergenlik döneminin fiziksel, bilişsel, sosyal-duygusal, değişim ve gelişim özellikleri hakkında öğrenciler bilgilendirilmiştir. Aynı zamanda ergenlik döneminde temizlik ve hijyen alışkanlığı geliştirmenin önemi vurgulanmıştır. Katkılarından dolayı Okul Rehberlik Öğretmenimiz Emre GÜL ve yardımlarından ötürü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hülya BAYSUĞ´ a TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümü kutlaması okulumuz öğretmenlerinden Emin Burak TARHAN koordinatörlüğünde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program çerçevesinde neşeyle kutlanmıştır. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz müdür yardımcısı Ayşe Gülten KARAOĞLU ve Fen Bilgisi Öğretmenimiz Emin Burak TARHAN öncülüğünde Şanlıurfa da gerçekleştirilen bilim şenliğine öğrencilerimizle katılım sağladık. Öğrencilerimizde bilimsel bakış açısının geliştirilmesi, bilimsel faaliyetlere katılım yönünde cesaretlerinin arttırılması ve kendi okulumuzda da yapacağımız bilimsel etkinliklere yön vermesi adına öğrencilerimize faydalı bir etkinlik olmuştur. Toplumda bilimsel kültürü geniş kitlelere yaymak adına bu anlamlı etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

May

´Okulumuzu güzelleştirdik´ etkinliği kapsamında öğretmenlerimiz Dilek TOKSÖZ ve Gülsüm ŞUVAK öncülüğünde okul duvarlarımızı boyadık, desenler ve figürler çizdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Eyyübiye Okuyor Projesiyle kitap okuma oranı en fazla olan okullar arasına girdik. Plaketimizi proje koordinatörü Şube Müdürümüz Osman ARPAG teslim etti.

Aynı zamanda PTT Şanlıurfa Şubesi tarafından okulumuza ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilerimize hem eğitsel hem de eğlendirici çeşitli oyun materyalleri hediye edildi.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğimiz; oyunlar, gösteriler, şiir ve çeşitli etkinliklerle velilerimizin de katılımı ile kutlanmıştır. Emeği geçen veli, öğretmen, okul yönetimi ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Çanakkele Zaferinin 103. yıl dönümü anma programımız Türkçe öğretmenimiz Tayyibe DOĞAN ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Ayşe Gülten KARAOĞLU öncülüğünde gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. ŞEHİTLERİMİZE ALLAH´TAN RAHMET DİLERİZ!

Kas

Öğretmenler günümüzü öğretmenlerimizle beraber yemek eşliğinde kutladık.

Mrt

DİKİLİ BİR AĞACIN OLSUN!

Toplum hizmeti kapsamında okulumuzun bulunduğu köye yeni yapılan mezarlığın ağaçlandırılması için fidan dikme etkinliği öğretmenlerin, öğrencilerin, tüm okul personeli ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olacak şekilde ergenlik döneminin genel özellikleri, bilişsel,fiziksel,duygusal ve sosyal değişimleri ve ergenlik dönemindeki temizlik ve hijyen alışkanlığı geliştirmenin önemi ile ilgili bilgilendirme sunumu Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Emre GÜL ve Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hülya TURSUN öncülüğünde gerçekleşmiştir

Ara

KİTAP OKUMA SAATİ

Okulumuzda ortak kararla hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde her hafta günün bir saatinin ilk 20 dakikasını öğrenciler ve öğretmenlerimizle kitap okuma saati olarak değerlendiriyoruz.

Ara

Devamsız öğrencilerin durumunu tespit etmek, aileleri ile görüşmek için ev ziyaretleri ve alan taraması yapılmıştır.

Aynı zamanda okulumuzdaki yabancı uyruklu öğrencilerimizin genel durumlarını gözlemlemek ve okula devamlılığı sağlamak için aileleri ile görüşülmüş, yaşam alanları hakkında bilgi sahibi olunulmuştur.

Kas

10 Kasım ATATÜRK´ü anma  programımız okulumuz öğretmenlerinden Hülya TURSUN öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirildi. Katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Emin Burak TARHAN koordinatörlüğünde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program ile Cumhuriyet Bayramımız neşeyle kutlanmıştır. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.