ÖĞRENCİMİZİN CARİBOU BAŞARISI

Okulumuz öğrencilerinden Halil GÜNEŞ'in Sınıf Öğretmeni Özlem BAVLAS' ın yaşıtlarından farklı gelişim gösterdiğini fark etmesi sonucu durumu Psikolojik Danışman Emre GÜL' e bildirmiştir. Okul yönetimi koordinatörlüğünde Halil'in daha önceki okul öncesi öğretmeni, sınıf öğretmeni ve rehberlik servisi görüşmeleri neticesinde öğrencimizin gelişim profili, başarı testleri ve genel zihinsel kapasite bakımından yaşıtlarından olumlu anlamlı farklılık gösterdiği tespit edilmiştir. Bu yeteneği özellikle Matematik alanında ayrışmıştır.

Öğrencimiz farklı platformlarda Türkiye geneli online deneme sınavlarında başarı gösterip bizleri gururlandırmıştır.

Son olarak Kanada merkezli Uluslararası Caribou Matematik yarışmasında 2554 öğrenci arasında tüm soruları doğru cevaplayarak birinci olmuştur. Türkiye genelinde 40 öğrencinin tüm soruları doğru cevapladığı açıklanmıştır.

Öğrencimizin bu başarısı okulumuzda, ailesinde ve okulumuzun bulunduğu köyümüzde sevinçle ve gururla karşılanmıştır.

Emeklerinden dolayı ailesine, okul yönetimine, psikolojik danışmanımıza ve özellikle sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.

17-01-202117-01-2021

Yayın: 17.01.2021 - Güncelleme: 17.01.2021 22:12 - Görüntülenme: 655